MANTENIMENT INFORMÀTIC
Enlaces más visitados:
Mantenimiento Informático
Mantenimiento Informático Barcelona
Mantenimiento Informático Tarragona
Centro de Desintoxicacion
Disseny web Barcelona
Tratamiento de adicciones
Handbikes
Posicionament Google
Català   |   Castellano   |   A A A

POSICIONAMENT WEB

☎ 93 817 40 25
 
Disseny Web
 
Posicionament web
 
Manteniment
Informàtic
  LOPD / LSSICE
  Backup remot
  Software
  Disseny Gràfic
  Disseny Catàleg
  Disseny Documentació Tècnica
  Contactar
Certificats qualitat i accessibilitat
Directorio de Empresas de Servicios de internet
Certificació buscadors
Mantenimiento Informático
Empresa certificada

Experts en:
Posicionament web en buscadors
Posicionament web
Posicionament en
buscadors

Alta en buscadors

DISSENY DOCUMENTACIÓ TÈCNICA

En tots els processos de negoci està present la gestió de documents que s'ha generat des d'una eina d'edició com Word, Excel, PDF, Powerpoint, Photoshop o fitxers gràfics 3D.

És important per tenir traçabilitat de l'històric dels documents, adquirir un sistema que gestioni les seves versions, dates de modificació i indicació dels continguts modificats.

A Estilmedia ens preocupem per millorar la gestió documental dels nostres clients, permetent-los tenir un major control sobre les modificacions realitzades en els seus documents i un segur i ràpid accés, viaWeb, a un repositori únic i centralitzat.


Disseny_documentacio_foto_1

GESTIÓ DE CONTINGUTS

El control sobre la seva informació Tant o més important que la gestió documental, és la gestió dels continguts d'aquests documents. Un procés de recerca o modificació de nombrosos documents, pot veure's millorat amb un sistema que li permeti generar relacions entre diferents continguts, unificats en un mateix repositori central, amb la finalitat de publicar un document amb base en criteris configurables de composició.

També suposa una gran millora poder gestionar els continguts i relacionar-los amb una gestió paral·lela de format i estil del document final, la qual cosa permetrà aïllar la modificació del text del document de l'ajust de format, i així no perdre temps reformatejant el paràgrafs desquadrats.

Una gestió de continguts ben definida permet als departaments d'edició i de generació de productes o serveis una reducció dràstica dels temps de publicació dels documents corresponents.


Disseny_documentacio_foto_2

GESTIÓ DE PROCESSOS DE NEGOCIS

El control sobre el sistema intern El dia a dia de les tasques que realitzem en la nostra empresa, ens porta a relacionar-nos amb companys del mateix departament, d'altres departaments, d'altres empreses proveïdores o d'empreses clients.

Aquestes relacions són basades en el comportament humà i com a tal, poden generar resultats poc previsibles. Per solucionar aquesta situació, es busca que els sistemes que creen i reprodueixen processos de negoci, idèntics als realitzats manualment pels empleats de les empreses, aconsegueixin treballar per als empleats, assignant-los tasques pre-programades, notificant automàticament situacions de canvi o la intervenció d'usuaris amb informació relacionada al departament o empresa.

Un factor important és aconseguir que el sistema de missatgeria deixi de ser un gestor documental de magatzem d'arxius multiplicats per tots els usuaris que estan relacionats amb ella.

Una tasca es pot encarregar, mitjançant correu electrònic, a la usuària destinació sense haver d'enviar el document a modificar o revisar per a la seva posterior aprovació, ja que només s'enviarà l'adreça d'accés al fitxer.

Gestió de projectes

Relacioni al seu equip en un procés de negoci, a Estilmedia identifiquem dos tipus de gestió de projectes: de disseny de producte, orientat a oficines tècniques; i el projecte comercial, orientat al seguiment d'activitats i accessos a la documentació de projectes que tenen com a eix principal les comandes de clients i el desenvolupament de nous productes. L'objectiu de la gestió de projectes és relacionar a tots els usuaris involucrats en el procés de negoci, ja siguin o no del mateix departament, i autoritzar-los l'accés a la informació del procés, del projecte i del producte perquè el propi sistema els alerti de tots els esdeveniments que han provocat una modificació i que és de summa importància conèixer a l'instant.

Col·laboració interdepartamental

La correcta alineació d'interna de l'empresa i parar esment a la col·laboració entre departaments i establir el sistema adequat de processos que atengui a les necessitats dels seus usuaris tècnics i de negoci, pot estalviar-li moltes despeses de “no qualitat” a l'empresa i pot millorar la productivitat escurçant els temps de gestió burocràtica que entorpeixen qualsevol procés de disseny o comercialització de productes.

Aquest capítol podria estar inclòs en la gestió de projectes, no obstant això en Estilmedia li donem summa importància i li hem assignat una entitat pròpia, ja que és important la correcta alineació de l'estratègia *gerencial de l'empresa amb els diferents departaments relacionats amb el procés de negoci, de disseny de producte i de fabricació.

Connexió amb sistemes ERP

Relacioni el disseny de producte i la fabricació En moltes empreses els departaments de disseny de producte i de fabricació actuen per separat, disposant dels seus propis sistemes d'informació per fer efectius els seus processos. No obstant això, es pot aconseguir major rendibilitat econòmica i productivitat sí s'uneixen els processos de gestió documental que notifiquen la validació final del disseny de producte i que passen ordres de compra i de fabricació als departaments corresponents.

Gestió de producció

El departament de producció s'encarrega de fabricar el prototip final del producte que prèviament, l'oficina tècnica i el departament d'Enginyeria de disseny han validat. En aquest moment qualsevol canvi dins de la línia de fabricació pot resultar molt costós, tant si es tracta de provisió de materials, com si es tracta de la sol·licitud d'un ajornament al client; aquestes situacions ho poden comportar a retards en el lliurament del producte acabat o en els pagaments comercials i, possiblement, fins a en la pèrdua del client.

amunt

MANTENIMENT INFORMÀTIC BARCELONA MANTENIMENT INFORMÀTIC
Disseny pagina web registre domini hosting alta buscadors